ISOTRA-rolam-logo

carport artosi

Hliníkový prístrešok pre autá Carport ARTOSI je nadčasový prístrešok s inovatívnym dizajnom vyvinutý s dôrazom na presnosť, kvalitu spracovania a možnosť individuálnych úprav, ktorý zaistí ochranu vášho vozidla voči nepriaznivým vplyvom počasia

_MG_9639
_MG_9638
_MG_9636-Edit
Spokojných zákazníkov
0 +
ROLAM symbol

Akú pridanú hodnotu má CARPORT ARTOSI?

01

integrovaný odtok vody

02

LED osvetlenie

03

odvod prietoku vody až 50 l/m2h

04

prevedenie samostatne stojace alebo kotvené do steny

05

Maximálna nosnosť je 150 kg/m²,

06

garantujeme odolnosť proti vetru až 120 km/h

LED osvetlenie

Carport ARTOSI má možnosť voliteľného LED osvetlenia umiestneného po šírke, dĺžke či po celom obvode, ovládaného snímačom pohybu alebo pomocou technológie IO.

somfy - montaz

Oživte svoju Domácnosť so smart zariadením Somfy

VIAC O CARPORTE ARTOSI

Dĺžka (mm)Šírka (mm)Výška (mm)Plocha (m2)
minmaxminmaxmaxmax
1200700010004500300031,5
  • voľne stojaci
  • kotvený do steny z kratšej strany
  • kotvený do steny z dlhšej strany
0 +

SPOKOJNÝCH ZÁKAZNÍKOV

Pridajte sa k našim spokojným zákazníkom, ktorí si užívajú svoju terasu po celý rok. 

 Ďalší produkt od Rolamu na našom dome, bioklimatická pergola je super. Dizajn aj celkový dojem je top. Inštalácia prebehla  bez problémov, a technici boli profi, dali si záležať na kvalite. Nič neodflákli. Je to jeden solídny dodávateľ. 

Andy

Ďakujeme firme ROLAM za super odvedenú prácu, veľmi dobrá partia chlapov. Všetko bolo tak ako sme sa dohodli a načas. 

Tomáš hlinický

Často sa nás pýtate

Voľne stojaca, lamely rovnobežne s kratšou stranou pergoly od 4 848 €

Do steny, lamely rovnobežné  stranou, múr rovnobežný s lamelami od 3 929 €

Do steny, lamely rovnobežné s kratšou stranou, múr kolmý na kratšiu stranu  od 3 929 €

Cena pergoly závisí od veľkosti, dizajnu, typu konštrukcie, strechy a dodatočných funkcií, ako je osvetlenie či integrované strešné systémy. 

Pred výstavbou pergoly treba zvážiť umiestnenie, veľkosť a poveternostné podmienky. 

Zameranie objektu závisí od aktuálneho pracovného vyťaženia a dostupnosti. Naše bežné plánovanie zahŕňa zameranie do jedného týždňa od odsúhlasenia cenovej ponuky. Vo výnimočných situáciách, ako je veľký dopyt, sa doba zamerania môže predĺžiť. Snažíme sa však vždy vyjsť v ústrety vašim časovým požiadavkám, aby sme minimalizovali akékoľvek oneskorenia. 

U nás nájdete len hliníkové pergoly. 

Ak ide o hliníkovú pergolu, nie je potrebná špeciálna starostlivosť. Stačí priebežne kontrolovať a čistiť odtokové kanáliky, najmä od lístia, aby nedochádzalo k ich upchatiu. V zime ju očistť od napadaného snehu, v prípade bioklimatickej pergoly je možné nechať pootočené lamely tak, aby sneh padal priamo dole.

Áno, pergoly môžu byť vybavené integrovaným osvetlením, vykurovacími telesami a senzormi počasia (dážď, vietor), ktoré automaticky ovládajú strechu bioklimatickej pergoly a tieniacu techniku. 

Pergoly môžu byť vybavené integrovaným osvetlením, vykurovacími telesami a senzormi počasia (dážď, vietor), ktoré automaticky ovládajú strechu bioklimatickej pergoly a tieniacu techniku. 

Montáž pergoly trvá v závislosti od miesta montáže a či bude samostatne stojaca alebo je uchytená do domu z jednej alebo viacerých strán. 

Veranda umožňuje regulovať prienik slnečného svitu do miestnosti a zamedziť prestup nepríjemne vysokému množstvu svetla i tepla. Látka vytvára vizuálne pohodlie domova a tepelnú izoláciu, môže byť zatemňujúca, ale aj priesvitná, je extrémne trvanlivá, odpudzuje špinu a odoláva požiaru. 

Ak máte záujem o vonkajšie žalúzie a chcete ušetriť náklady na chladenie interiéru a užiť si svetelný komfort, napíšte nám (vyplňte formulár nižšie) a dopyt odošlite.

NAPÍŠTE NÁM !

ROLAM, SPOĽAHLIVÝ PARTNER V TIENIACEJ TECHNIKE

Ponúkame vám kvalitné produkty od špičkových dodávateľov, vrátane tienenia, pergol a zimných záhrad. Vždy sa prispôsobíme vašim potrebám a zabezpečíme vám odbornú montáž a rýchly servis.